top of page

Power Bull

banner_power_bull_pro.jpg

Fördelar

  • Högre säkerhet - Cellförbindningar och andra kritiska komponenter finns under elektrolytytan.

  • Förbättrning vid djupurladdningar - Syrakoncentrationen håller sig på en högre nivå, vilket innebär mindre djupurladdning vid cyklisk drift.

  • Snabbare återuppladdning - Tack vare syraöverskottet tar batteriet lättare upp laddningen när det är urladdat.

Högre säkerhet vid djupurladdningar och snabbare återuppladdning.

Power Bull är Banners paradexempel som kvalitetsmärke. Batteriet är det rätta valet för moderna personbilar. Fullkalciumteknik för större startkraft, utrinningsskydd med dubbellock och förbättrad baktändningssäkerhet är välbeprövat i Power Bull sedan många år. Banner levererar nu även tekniken för originalutrustningen till bland annat BMW, Skoda och Volkswagen

Den massiva ökningen av strömförbrukningen i moderna bilar gör att nya krav ständigt ställs på batterierna. Banners nya Power Bull med en höjd på 190 mm uppfyller den europeiska standarderden EN 50.342-1 och har dessutom samma pris som de jämförbara 175 mm-modellerna på 50Ah, 62Ah, 72Ah, 80Ah samt 95Ah.

Tilltalande design av hög kvalitet. Till detta bidrar i hög grad de nya polskydden och den genomgående toppetiketteringen på alla typer. Genom att de har typbeteckningarna med DIN- och UK-nummer blir det lätt att välja rätt. 

 

Nyhet! Power Bull Professional - Originalkvalitet för eftermontering

De nya toppversionerna av Power Bull Professional erbjuder ökad prestanda med ny teknologi och uppfyller de ledande tyska biltillverkarnas hårt ställda krav. Dessa kraftpaket är utformade för moderna bilar med mycket höga energikrav.

Begär ditt batteri nu

bottom of page