top of page

OPTIMA YellowTop

optima_yellowtop.jpg

Fördelar

  • Kombinationsbatteri för start och djupurladdningar.

  • Upp till 2 gånger längre livslängd än vanliga batterier.

  • Hög och jämn prestanda som gör att batteriet arbetar på samma nivå trots att det håller på att laddas ur.

  • Mer kraft under de inledande sekunderna (1:a, 3:e, 5:e och 10:e) av startmomentet än andra konventionella blysyrabatterier av jämförbar modell.

  • Idealiskt för säsongsanvändning. När det är fulladdat kan det stå oanvänt i upp till 12 månader i rumstemperatur (eller kallare) och ändå starta en bil.

  • 15 gånger tåligare mot vibrationer än andra batterier.

  • Läckagesäkert och kan monteras i nästan vilken position som helst.

För professionell användning

Det finns inget annat batteri i världen som jobbar så hårt som Optima-batteriet. Speciellt mot batteriernas allra värsta fiende; vibrationerna. Den unika Spiralcell-tekniken som används vid tillverkningen av Optimas YellowTop-batterier modeller inom grupp 31 gör det till en utmärkt kraftkälla för djupurladdningstillämpningar och motorstart i svåra förhållanden.

Optimas YellowTop-batteri är ett djupurladdningsbatteri för yrkesmässigt bruk och ger garanterat oavbruten strömförsörjning under hela urladdningscykeln. Förmågan att hålla en högre spänning under urladdningscykeln gör det möjligt att använda mer av den lagrade kraften i Optima-batterier jämfört med andra, vanliga batterier. Dessutom är det läckagesäkert, mycket värmetåligt och kan förvaras i långa perioder utan underhåll.

Optim YellowTop räcker upp till två gånger längre än traditionella batterier. Om du är beroende av ditt fordon för att förtjäna ditt uppehälle så bör du kräva en hög och jämn prestanda av alla de komponenter som du använder i det. Oväntade driftstopp på grund av batteriproblem gör att du förlorar både tid och pengar och att du hamnar efter i tidsschemat. Optimas YellowTop-batterier är gjorda för att tåla tuff och påfrestande yrkesmässig användning och ser till att du bara kan köra på.

De läckagesäkra och underhåsfria Optima-batterierna är hermetiskt tillslutna och underhållsfria vilket ger den ultimata lösningen för tillämpningar som kräver en flexibel montering av batteriet.

Begär ditt batteri nu

bottom of page